گفت‎وگوی مصر و آمریکا درباره لیبی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

گفت‎وگوی مصر و آمریکا درباره لیبی

منابع مصری از گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه مصر و آمریکا درباره لیبی و لزوم برقراری آتش‌بس و صلح در این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 06
کد خبر: ۵۳۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا طی تماسی تلفنی با سامح شکری، وزیر خارجه مصر در خصوص آخرین درگیری‌های زمینی و تحولات جاری در لیبی گفت‌وگو کردند. 

وزرای خارجه دو کشور در این تماس تلفنی بر روند آتش‌بس و لزوم برقراری هرچه سریعتر صلح در این کشور تاکید کردند. تاکید مصر بر برقراری آتش‌بس در حالی مطرح می‌شود که پیش از این عبدالفتاح السیسی بار‌ها تاکید کرده که احتمال دخالت نظامی مصر در امور لیبی وجود دارد.

رئیس‌جمهور مصر مدعی شد که اگر ارتش تحت امر دولت وفاق ملی بیش از این به مرز‌های غربی این کشور نزدیک شود و اینکه دولت وفاق از شهر السرت و جفره عبور کنند، آنگاه مصر هم ارتش خود را وارد لیبی خواهد کرد. پارلمان مصر هم مجوز حضور ارتش این کشور در داخل خاک لیبی را داده است.

آمریکا که پیش از این از خلیفه حفتر حمایت می‌کرد، پس از مطرح شدن گزارش‌هایی مبنی بر حمایت روسیه از حفتر و ایجاد تهدید امنیتی برای اروپا، اکنون از لزوم برقراری آتش‌بس در لیبی سخن می‌گوید.

از سوی دیگر سازمان ملل و اتحادیه اروپا بار‌ها از دخالت مستقیم و نظامی ترکیه در لیبی و حمایت از دولت وفاق انتقاد کرده است. سازمان ملل خواستار احترام آنکارا به تحریم تسلیحاتی لیبی شده و از سوی دیگر اتحادیه اروپا تاکید کرده که اگر آنکارا الگوی رفتاری خود را در قبال لیبی تغییر ندهد، آنگاه با تحریم‌های سختی مواجه خواهد شد.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار